nieuws-links

Nieuws

31-03-2017 Huijskes Boevink inleverpunt SB-Post.

Vanaf heden kunt u bij ons de post bestemd voor SB-Post in de blauwe krat deponeren. Deze krat staat bij de kassa.

 

05-10-2015 Huijskes Boevink in Mijn Magazine.

In de oktoberuitgave van Mijn Magazine staan wij met een mooi redactioneel artikel.
Bekijk deze hier.

 

30-01-2015 24 uurs service DHL4YOU.

Vanaf heden worden pakketten die voor 16:00 uur bij ons worden aangeleverd via DHL4YOU de volgende werkdag bezorgd. Dit geldt alleen voor de binnenlandse zendingen en van dinsdag t/m vrijdag.

14-05-2014 Huijskes Boevink bij openingsweek Sensire.

Woensdag 14 en donderdag 15 mei zijn wij aanwezig bij de openingsweek van Sensire in het gezondheidscentrum "Den Papendiek" in Groenlo. Tussen 10:00 en 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur geven wij u graag advies omtrent hulpmiddelen en beveiliging voor (hulpbehoevende) ouderen.
foto 1.JPG foto 2.JPG
foto 3.JPG  

24-04-2014 Controles klimmateriaal op kleinere bouwplaatsen.

Heeft u al uw klimmateriaal gekeurd volgens de NEN-normering? Wij kunnen dit voor u verzorgen. De inspectie gaat strenge controles uitvoeren op de kleinere bouwplaatsen. Voorkom boetes!! Neem contact op met ons voor meer informatie.
 
Persbericht: http://www.inspectieszw.nl/actueel/nieuwsberichten/controle_kleine_bouwlocaties_door_inspectie_szw.aspx

 


20-01-2014 4Tecx catalogus 2014

De nieuwe 4Tecx catalogus 2014 is uit. Wilt u een papieren exemplaar ontvangen, vraag dit bij ons in de winkel. Ook is de catalogus online te bekijken.

4tecx_catalogus2014 
Klik op de catalogus voor een online versie. 
 

24-12-2013 Blusdeken
 
Niet alle blusdekens blussen olie- en vetbranden, zo blijkt uit onderzoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) heeft een behoorlijk aantal brandblusdekens met normnummer EN 1869 onderzocht op het doven van frituurbranden. Het onderzoeksresultaat laat zien dat de meerderheid van de dekens niet voldoet aan één of meer aspecten van die norm. Vermelding van de norm (BS EN 1869) op de blusdeken is derhalve geen garantie dat de deken geheel aan de norm voldoet en geschikt is voor het blussen van frituurbranden. 
 
Bekijk het gehele item op RTL-Nieuws.
 

De blusdekens die wij verkopen zijn van het merk Fito en behoren tot de GOED werkende blusdekens.

De dekens die volgens de brancheorganisatie Vebon veilig zijn:
 
* Ajax Blusdeken 1m x 1m
* First Alert Blusdeken 1m x 1m FB100BXN
* Fito Profi-line Blusdeken 1,2m x 1,8m
* Fito Profi-line Blusdeken 1m x 1m
* Fixxeo Blusdeken 1,1m x 1,3m
* TSA Blusdeken 1,2m x 1,2m
* TSA Blusdeken 1,8m x 1,2m
* TSA Blusdeken 1,8m x 1,8m
* TSA Blusdeken 1m x 1m 
brandweerman_blusdeken 

13-12-2013 DHL-Servicepoint

dhl-servicepoint

In de aankomende week zullen wij gaan starten als DHL-Servicepoint. U kunt dan bij ons uw online bestelde pakjes ophalen en retourneren.

Als wij operationeel zijn maken wij dit kenbaar op onze site en via de social media kanalen.
 

10-10-2013 Huijskes Boevink in de Mijn Magazine
 
Mijn magazine is een Achterhoeks magazine dat maandelijks huis-aan-huis wordt verspreid in een oplage van 120.000 exemplaren. Dit medium is al jaren diep geworteld in de Achterhoek dat het inmiddels niet meer weg te denken is.
 
In het oktobernummer van dit blad vindt u een artikel over ons.
 
 

mijnmagazineokt

Klik op het magazine voor het artikel.


19-04-2012 Inspectie controleert valgevaar op kleinere bouwlocaties

De Inspectie SZW gaat het veilig gebruik van ladders en rolsteigers op kleinere bouwlocaties vanaf halverwege deze maand extra controleren. Jaarlijks komen er op bouwterreinen gemiddeld vijf mensen om het leven en houden er tientallen blijvend letsel over door een val van een ladder of steiger.
 
Deze inspectieronde, die zo’n drie weken duurt, richt zich op de kleinere bouwlocaties in binnensteden. Het gaat daarbij om nieuwbouw, verbouw en onderhoud- en reparatiewerkzaamheden, ook bij particulieren. Dit werk wordt uitgevoerd door bouw- en aannemingsbedrijven, schilders en installateurs.

Bij kleine bouwprojecten gebeuren relatief vaak ongevallen. Dit komt onder meer omdat er vaak met bijvoorbeeld te korte ladders of instabiele rolsteigers wordt gewerkt. Ongelukken bij kortdurende klussen zijn vaak het gevolg van gemakzucht, slordigheid en onvoldoende voorbereiding.

Deze inspectieronde richt zich op het hele land. Als er onveilige situaties worden aangetroffen, zullen de inspecteurs het nemen van passende maatregelen afdwingen zodat er veilig gewerkt wordt. Ze kunnen daarbij een waarschuwing geven, een boete uitdelen of werkzaamheden stilleggen.

(Bron: Ministerie van SZW)

 21-01-2012 Huijskes Boevink BV in N18.biz

N18.biz is een toonaangevend business-magazine voor de achterhoek met als verbindende factor de N18. In de eerste uitgave van 2012 een uitgebreidt artikel over ons bedrijf.

n18biz

Klik op het magazine voor het artikel.


 

09-12-2011 Prijzen spaarkaart omruilactie uitgereikt.

Prijsuitreiking_spaarkaart

De gelukkige winnaars: Sony 32" LCD televisie - Mevrouw S. Scharenborg, JVC Micro systeem - De heer R. Smeets, Metabo hamerboormachine - De heer H. Reijrink, Dutchbox bouwradio - De heer J. Roring, Mybox bouwradio - De heer R. Esselink, Skil accuschroefmachine - Mevrouw te Woerd, Skil accuschroefmachine - Mevrouw groot Zevert, Skil schuurmachine - De heer T. Kroekenstoel, Kadobon twv € 50,00 - De heer van Heumen, Kadobon twv € 25,00 - De heer ten Barge.


 10-10-2011 Music Center Perfect Pro bouwradio's.

Muziek terwijl u werkt!
Iedereen zal het ermee eens zijn,
muziek heeft invloed op de beleving van het werk.

Wij hebben het Music Center staan met alle
Perfect Pro bouwradio's erop.

Voor iedereen is er wel een geschikte radio naar
zijn of haar wens.
Alleen radio of met Ipod
dockingstation, ze zijn er allemaal! 

 

PERFECT PRO DISPLAY03
 

 

04-11-2010 Prijsuitreiking Festool Scan & Win actie.

Donderdag 4 november was het zover: de uitreiking van de Scan & Win actie. De heer Arink uit Meddo ontving uit handen van Festool verkoopadviseur Quirien Tulen zijn gewonnen prijs: een Festool decoupeerzaag ter waarde van € 366,50!
 
Festool_scanwin

21-05-2010 Festool en Protool Noviteitenshow / Demodag.

 
Donderdag 20 mei was er een Festool en Protool noviteitenshow. De nieuwste machines werden getoond en er kon mee gewerkt worden.
Voor de geregistreerde Festool-Protoolgebruikers was er dmv een gepersonaliseerde kanskaart een nieuwe Festool PS400 decoupeerzaag te winnen.
 
Klik op de foto's voor een vergroting.
demodag1demodag2
demodag3demodag4
demodag5demodag6
demodag7demodag8
demodag9demodag10
demodag11 
 
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

03-04-2010 Protool Proshop ingericht.

 
PROTOOL heeft een nieuw concept gelanceerd om de gebruiker volledig en eenvoudiger te voorzien van de beste machines. ProShop staat voor een compleet PROTOOL assortiment inclusief noviteiten, goed getraind personeel met extra kennis over de producten en een compleet servicepakket voor de gebruiker.
protool_proshop